ik wens iedereen een heel gelukkig, gezond, muzikaal 2018 toe. 

2018 is een bijzonder jaar, omdat ik dit jaar 25 jaar organist ben in de Goede Herderkerk te Ridderkerk. Op zondag 28 januari 2018 wordt hier aandacht aan besteed in de Goede Herderkerk in een feestelijke dienst met Ds. J.N. Kronenburg uit Hendrik Ido Ambacht. Medewerking wordt ook verleent door mijn jeugdkoor Joy. Zij zullen de mooiste liederen van de afgelopen jaren zingen. Ik nodig u allen alvast van harte uit voor deze dienst.

Het jaar zal ik afsluiten met een groots kerstconcert in de Laurenskerk te Rotterdam. De mooiste kerk van de regio, waar ik al menig concert mocht geven. Medewerking is er o.a. van mijn koren, Chr. Sliedrechts Mannenkoor Ichthus o.l.v. Martin Zonnenberg, Martin Mans (orgel), Kees Alers (fluit), Diana Abspoel (hobo), Kees de Bruin (piano), Jaap Klootwijk en Djuri den Tuinder (slagwerk), 12 strijkers, 6 koperblazers met o.a. Jantine Kalkman, Wilhelm Groenendijk en Wouter Jansen.
Solisten deze avond zijn Rineke de Wit (sopraan) en Jacob Schenk (tenor).
Deze feestelijke afsluitng zal plaatsvinden op vrijdag 14 december 2018 en kaarten zijn vanaf 1 oktober te verkrijgen via mijn site. Noteer de datum alvast in uw agenda en bestel per 1 oktober gereserveerde plaatsen.

Deze avond zal een live cd verschijnen, die u vooraf of op de avond kunt bestellen. Bestel uiterlijk 14 december deze cd en u hebt voor de kerst de cd in huis. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van STH Records (Jaco van Houselt).

Ik kijk uit naar een muzikaal en mooi 2018! Houdt de concertagenda verder in de gaten voor de overige activiteiten, want tussen bovengenoemde data door is er weer veel te beleven.

VIncent van Dam