Helaas zijn de afgelopen dagen ook bij mij alle annuleringen binnengekomen. We kunnen niet anders, ook al willen we zo graag.. Zekerheid voor alles.
Ik wens u ondanks alle vervelende omstandigheden goede feestdagen toe in een veilige setting en hoop u weer te ontmoeten in 2022.
Blijf zingen, blijf musiceren, houd moed!

Vincent van Dam

Nu alle maatregelen gelukkig weer losgelaten worden, kunnen we ook weer met de koren concerteren. Vanaf 25 september starten de eerste concerten en kerk en zangdiensten weer. Ik hoop u van harte te ontmoeten op één van de avonden.

Beste bezoeker,
Helaas merken we overal om ons heen de gevolgen van COVID-19. Enorme gevolgen voor de samenleving. Grote zorgen om gezondheid en wellicht ook angst. Door alle maatregelen is het nauwelijks mogelijk om te zingen en zijn veel concerten en medewerkingen aan kerkdiensten geannuleerd of doorgeschoven naar 2021.
Ik hoop dat in 2021 de mogelijkheid weer komt om concerten te geven met de koren en mee te werken aan diensten. Graag ontmoet ik u dan ook weer.
Voor nu wens ik u het allerbeste, gezondheid en graag tot ziens!
Vincent van Dam

Beste bezoeker,
Ondanks dat we nog maar weinig kunnen ondernemen met de koren zijn we momenteel op de achtergrond bezig met allerlei plannen. Hierover kom ik snel met meer informatie.
Daarnaast ben ik momenteel bezig met het digitaliseren van diverse muziek die uitgekomen is op CD, wil je het graag spelen op fluit, hobo, piano, orgel of welk ander instrument dan ook, kijk dan snel in mijn webshop.
Aanstaande zaterdag 13 maart hoop ik samen met collega's Willem Nijhof en Hugo van der Meij opnames te maken voor uitzendingen in de stille week via facebook en YouTube. Houd mijn kanalen dus goed in de gaten.

Houd moed en hopelijk tot snel! Vincent van Dam

Sinds vandaag is het mogelijk om de SSA arrangementen en orkestraties van diverse liederen via Koormuziek.NL te bestellen. Via deze link krijg je direct een overzicht van de beschikbare muziek.
In de afgelopen jaren is gebleken dat het verkrijgen van SSA muziek soms best heel lastig kan zijn. Veel koorwerken worden wel als SATB geschreven, maar niet voor SSA.

Vincent heeft in de afgelopen jaren als dirigent al veel stukken bewerkt voor SSA en sinds 15 juni 2020 worden deze nu ook uitgegeven via Koormuziek.NL 
Ik adviseer je om de website van mij en Koormuziek.NL goed in de gaten te houden, mocht je interesse hebben in deze muziek.

Arrangementen (voor orkest) zijn aan te vragen via de speciale pagina op deze site en worden 'op maat'  gemaakt.