Zaterdag 9 april geven de Streefkerkse koren weer hun traditionele passie-paasconcert. Kees Alers, Diana Abspoel, Kees de Bruin en Johan den Hoedt zullen de koren begeleiden. We zingen en horen over het leven van Jezus, de wonderen die Hij heeft gedaan en hoe Hij voor ons aan het kruis is gestorven voor onze zonden. 
Van harte welkom zaterdag 9 april om 19.30 uur in de Hervormde kerk te Streefkerk. Ds van Bruggen zal de verbindende teksten verzorgen. De toegang is vrij, de kerk is om 19.00 uur open.

We mogen gelukkig na de Corona pandemie weer met elkaar repeteren zonder beperking, maar ook concerten geven. Ik hoop van harte jullie weer te ontmoeten op een van de concerten. Houd de concertagenda goed in de gaten, want er komen regelmatig nieuwe concerten/medewerkingen bij.

Nu alle maatregelen gelukkig weer losgelaten worden, kunnen we ook weer met de koren concerteren. Vanaf 25 september starten de eerste concerten en kerk en zangdiensten weer. Ik hoop u van harte te ontmoeten op één van de avonden.

Helaas zijn de afgelopen dagen ook bij mij alle annuleringen binnengekomen. We kunnen niet anders, ook al willen we zo graag.. Zekerheid voor alles.
Ik wens u ondanks alle vervelende omstandigheden goede feestdagen toe in een veilige setting en hoop u weer te ontmoeten in 2022.
Blijf zingen, blijf musiceren, houd moed!

Vincent van Dam

Beste bezoeker,
Ondanks dat we nog maar weinig kunnen ondernemen met de koren zijn we momenteel op de achtergrond bezig met allerlei plannen. Hierover kom ik snel met meer informatie.
Daarnaast ben ik momenteel bezig met het digitaliseren van diverse muziek die uitgekomen is op CD, wil je het graag spelen op fluit, hobo, piano, orgel of welk ander instrument dan ook, kijk dan snel in mijn webshop.
Aanstaande zaterdag 13 maart hoop ik samen met collega's Willem Nijhof en Hugo van der Meij opnames te maken voor uitzendingen in de stille week via facebook en YouTube. Houd mijn kanalen dus goed in de gaten.

Houd moed en hopelijk tot snel! Vincent van Dam