Op 14 december 2018 organiseer ik in samenwerking met de koren een groots kerstconcert. Oude tijden herleven in de Grote of Sint Laurenskerk te Rotterdam. Jaren stond ik als dirigent hier de kerstconcerten te dirigeren. Inmiddels ben ik dit jaar 25 jaar actief als musicus. Een dankbaar feit en daarom een feest waard. Een kerstfeest! 
THE PASSION of Christmas heb ik als titel meegegeven aan dit kerstconcert. Een concert met passie, voor de geboorte van Jezus Christus. Deze passie komt tot uiting in muziek. Een meeslepend programma met verrassende keuze's. Nieuwe invalshoeken van het kerstverhaal.. maar met de verbinding van dat al oude verhaal.

Bestel nu uw kaarten door het invullen van dit formulier: BESTEL HIER!

Er zijn diverse mogelijkheden. In de kerk zijn drie rangen (A, B, C) Bij rang A zit u voor het orkest/koor in het middenschip. Bij rang B zit u in het koorgedeelte en bij rang C zit u in de zijbeuk van de kerk. Wij streven ernaar om voor iedereen een goede plek te hebben, met goed zicht. Alleen rang A is een gereserveerde plaats op naam!!

In verband met mijn jubileum is het dankzij Van der Valk Ridderkerk mogelijk om vooraf deel te nemen aan het 'live cooking' diner. U wordt dan na het diner met de bus naar de kerk gebracht en na afloop van het concert wordt u weer teruggebracht naar Van der Valk Ridderkerk. (Eventueel kunt u met korting een kamer boeken om te overnachten, waarna u het ontbijt wordt aangeboden door ons).

Graag tot 14 december om 20.00 uur in de Grote- of Sint Laurenskerk!

 

Medewerkers:

Gemengde koren o.l.v. Vincent van Dam; Chr. Sliedrechts Mannenkoor "Ichthus" o.l.v. Martin Zonnenberg.
Rineke de Wit, sopraan; Jacob Schenk, tenor
Martin Mans, hoofdorgel
Kees Alers, fluit
Diana Abspoel, hobo
Jaap Klootwijk en Djuri den Tuinder, slagwerk
Jantine Kalkman en Wilhelm Groenendijk, trompet
Wouter Jansen en Sep Otten, hoorn
Suzanne Baai en Jurgen van Oostenbrugge, trombone
aangevuld met een strijkensemble

 

Wilt u helpen dit concert mede (financieel) mogelijk te maken, dan vragen wij u contact op te nemen via het contactformulier.