Op 3 en 4 april 2020 mag ik met de koren een tweetal bijzondere concerten organiseren. Op 3 april zijn we met alle koren in Streefkerk. Hier bezingen en beleven we het leven van Jezus op weg naar de stille week. We zingen stukken uit het oratorium "Jezus op aarde" van Marco den Toom en gaan zo naar Gethsemané en de 'Via Dolorosa'. Het belooft met de verbindende woorden van Ds. van Bruggen een prachtige avond te worden.

Op 4 april hebben we een concert in de grote kerk van Driebergen met 'Song of Spirit' en Chr. Jongerenkoor 'Joy'. Willemijn de Munnik zingt solo en Kees de Bruin en Johan den Hoedt begeleiden allen. Ook deze avond gaan we aan de hand van diverse titels zingen over het leven van Jezus Christus en eindigen we richting de stille week bij Jezus in Gethsemané. De gezamenlijke koren zullen het indrukwekkende lied: "Jesus in the garden" ten gehore brengen.

Mede namens alle koorleden en besturen nodig ik u van harte uit om te komen luisteren op 3 of 4 april. De toegang is 3 april gratis, 4 april heeft u kaarten nodig. Deze zijn te bestellen via de webshop en eenvoudig met Ideal te betalen. Uw bevestigingsmail is het bewijs van toegang. (kinderen t/m 12 jaar zijn gratis, wel graag ook voor hen even een kaart bestellen!).

Hopelijk tot 3 of 4 april!!