We leven in een lastige tijd. Het Coronavirus heeft een grote impact op het dagelijks leven. We hebben te maken met diverse maatregelen vanuit de overheid.
Sommige mensen leven in angst, terwijl we op weg zijn naar Pasen.
Alle concerten van nu tot en met de Pasen zijn geannuleerd op last van de overheid. We waren met de koren druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten voor een aantal prachtige avonden "op weg naar Pasen". We zouden gaan zingen voor u over onze Heer en Heiland, die voor onze zonden gestorven is aan het kruis van Golgotha. Veel koorleden keken ernaar uit en de wekelijkse avonden waren een moment van ontmoeting, bezinning en groei.
Ik wil iedereen die in angst leeft bemoedigen met de woorden van Psalm 42:5 (Maar de Heer zal uitkomst geven). Als koren zongen we "Vertrouw op de Heer". De tekst gaat verder met 'al is het soms moeilijk.' In deze tijd spreken deze woorden nog veel meer. Mensen, houd vertrouwen in Hem. Hij die is, die was en die komen zal. Op mijn Facebookpagina plaats ik elke dag een video met een bemoedigend lied. Ik wens iedereen sterkte in deze lastige tijd en blijf omzien naar elkaar.